• GREENMILL Siekiera rozłupująca 2550g

Symbol: UP9431

GREENMILL Siekiera rozłupująca 2550g z lekkim, wyważonym trzonkiem. Ostrze ze stali C55, polerowane, wstępnie naostrzone, z szarą warstwą nieprzylegającą i specjalnym wcięciem. Trzonek z mieszanki nylonu i włókna szklanego, zakończony antypoślizgową warstwą TPR. Idealna do rozłupywania drewna na opał.

188.00
szt. Do przechowalni
Oblicz ratę

od 300 zł do 20 000 zł

Wysyłka w ciągu 24 godziny
Cena przesyłki 10
Odbiór osobisty w sklepie MB Mega w Białej Podlaskiej 0
Paczkomat Inpost 10
Przesyłka kurierska 12.99
DPD Odbiór w punkcie PickUp 12.99
GLS Odbiór w punkcie 12.99
Przesyłka kurierska - pobranie 16.99
DPD Odbiór w punkcie PickUp (Pobranie) 16.99
Dostępność Mała ilość
Waga 2.6 kg
EAN 5904842094317

Zamówienie tel: +48 789134073

Zostaw telefon

GREENMILL Siekiera rozłupująca 2550g

Nowoczesna siekiera rozłupująca przeznaczona dla wymagających użytkowników. Posiada lekki, pusty w środku trzonek, który jest doskonale wyważony. Środek ciężkości znajduje się blisko ostrza, co sprawia, że praca jest mniej męcząca niż w przypadku tradycyjnych siekier z drewnianymi, metalowymi lub plastikowymi trzonkami.

Właściwości:

  • 🪓 Ostrze: Rozszerzone w kształcie szerokiego klina, wykonane metodą odkuwania ze stali C55, polerowane i wstępnie naostrzone, pokryte szarą warstwą nieprzylegającą.
  • 🔧 Specjalne wcięcie: U podstawy ostrza, które ułatwia rozłupywanie drewna.
  • 💪 Trzonek: Wykonany ze specjalnej mieszanki nylonu z włóknem szklanym, zapewniającej wytrzymałość.
  • 🛡️ Antypoślizgowe zakończenie: Trzonek pokryty miękką warstwą antypoślizgową (TPR) dla lepszego chwytu i bezpieczeństwa.
  • 🔨 Wyważenie: Środek ciężkości blisko ostrza zmniejsza zmęczenie podczas pracy.

Przeznaczenie: Siekiera idealna do rozłupywania drewna przeznaczonego na opał.

Specyfikacja produktu:

Typ Siekiera rozłupująca
Waga 2550g
Materiał ostrza Stal C55
Materiał trzonka Nylon z włóknem szklanym
Zakończenie trzonka Antypoślizgowe (TPR)
Nie ma jeszcze komentarzy ani ocen dla tego produktu.
Podpis
E-mail
Zadaj pytanie